Seizoen 2017/2018

IJsclub de Goorn is er klaar voor

Een groeiend ledenaantal, gemotiveerde trainers, betrokken sponsoren, nieuwe outfits, maatschappelijke stages: dat zijn de ingrediënten voor een nu al memorabel seizoen voor onze IJsclub.

Top-trainers
En dan is er nog iets waar we enorm trots op zijn: onze trainers. We willen onze leden op het juiste niveau schaatsles geven. Hiervoor hebben we drie groepen. En ondanks het feit dat er het afgelopen jaar een aantal trainers gestopt zijn, hebben we ook weer drie nieuw schaatstoppers gevonden waardoor we op alle groepen twee vaste trainers/trainsters hebben, aangevuld met diverse invallers. Daarnaast hebben we twee “oud-leden” die dit jaar helpen met de trainingen. Voor de ene is het haar maatschappelijke stage, voor de ander past het goed bij het feit dat hij in de sportklas zit. Een middelbare schoolklas waarbij er extra gesport wordt.

Sponsoren steken de trainers in het nieuw
Sinds mensenheugenis waren onze trainers te herkennen aan de grijze fleecetruien. Deze waren écht aan vervanging toe. Dankzij een gulle bijdrage van 9 (!) sponsoren hebben we dit kunnen doen. Prachtige blauwe jasjes met het logo van de IJsclub op de achterkant en die van de sponsoren op de voorkant. Dank jullie wel, sponsoren. Mooi om te merken dat onze lokale ondernemers de schaatsjeugd een warm hart toedragen. Onze sponsoren zijn: Blank sport, Telcom Totaal, Pronk Tulpen, Bouwonderneming Nooit Gedacht, Mondhygiënist Wendy Pater, Boekhoudkantoor Reus en Bark, BOL verf, fit4all Berkhout en TNF installatietechniek.

Wil je meer informatie?
Lijkt het je leuk om ook te leren schaatsen? Geef je dan op voor huidig seizoen. Als je op de hoogte wilt blijven van “het wel en wee” van onze vereniging, volg ons dan op Facebook.

Jeugdschaatsen vanaf 23-12-2017

Net als iedere andere club proberen ook wij ons hoofd boven het wak te houden. Dit doen wij onder andere door donateurs te werven. Dit is mede noodzakelijk omdat de subsidie vanuit de gemeente is afgenomen. Wij maken kosten aan materiaal voor op het ijs (denk aan pilons, stokken en veiligheidsvestjes) bieden onze vrijwilligers de cursus schaatsbegeleider aan en organiseren aan het einde van het seizoen een uitje voor de jeugd.

Daarom aan u de vraag: Wilt u als donateur IJsclub De Goorn steunen?

Om de kosten hoeft u het niet te laten. Dit is € 7,50 per gezin.

Voor meer informatie klik op volgende link