Seizoen 2018/2019

IJsclub de Goorn is er klaar voor

Een groeiend ledenaantal, gemotiveerde trainers, betrokken sponsoren, nieuwe outfits, maatschappelijke stages: dat zijn de ingrediënten voor een nu al memorabel seizoen voor onze IJsclub.

Top-trainers
En dan is er nog iets waar we enorm trots op zijn: onze trainers. We willen onze leden op het juiste niveau schaatsles geven. Hiervoor hebben we drie groepen. En ondanks het feit dat er het afgelopen jaar een aantal trainers gestopt zijn, hebben we ook weer drie nieuw schaatstoppers gevonden waardoor we op alle groepen twee vaste trainers/trainsters hebben, aangevuld met diverse invallers. Daarnaast hebben we twee “oud-leden” die dit jaar helpen met de trainingen. Voor de ene is het haar maatschappelijke stage, voor de ander past het goed bij het feit dat hij in de sportklas zit. Een middelbare schoolklas waarbij er extra gesport wordt.

Sponsoren steken de trainers in het nieuw
Sinds mensenheugenis waren onze trainers te herkennen aan de grijze fleecetruien. Deze waren écht aan vervanging toe. Dankzij een gulle bijdrage van 9 (!) sponsoren hebben we dit kunnen doen. Prachtige blauwe jasjes met het logo van de IJsclub op de achterkant en die van de sponsoren op de voorkant. Dank jullie wel, sponsoren. Mooi om te merken dat onze lokale ondernemers de schaatsjeugd een warm hart toedragen. Onze sponsoren zijn: Blank sport, Telcom Totaal, Pronk Tulpen, Bouwonderneming Nooit Gedacht, Mondhygiënist Wendy Pater, Boekhoudkantoor Reus en Bark, BOL verf, fit4all Berkhout en TNF installatietechniek.

Wil je meer informatie?
Lijkt het je leuk om ook te leren schaatsen? Geef je dan op voor dit seizoen. Als je op de hoogte wilt blijven van “het wel en wee” van onze vereniging, volg ons dan op Facebook.

Blank sport

Telcom Totaal

Pronk Tulpen

Bouwonderneming Nooit Gedacht

Mondhygiënist Wendy Pater

Boekhoudkantoor Reus en Bark

BOL verf

fit4all Berkhout

TNF installatietechniek

Jeugdschaatsen is begonnen 22-12-2018

Rabobank Clubkas Campagne 2019

Tijdens de Rabobank Clubkas Campagne kunnen leden van Rabobank West-Friesland hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt. Dit jaar is er
€ 350.000,- te verdelen!

Wie mogen er stemmen?

Alle leden van Rabobank West-Friesland van 18 jaar en ouder (per 1 april) kunnen hun stem uitbrengen van 23 april tot en met 14 mei 2019. Bent u lid van Rabobank West-Friesland? Dan ontvangt u een persoonlijke uitnodiging met unieke stemcode waarmee u via deze website uw stem kunt uitbrengen.

Steun jij onze IJsclub? Alvast bedankt voor je stem!!

Activiteitenkalender 2018-2019

Lessen vinden plaats van 8:55 tot 9:55 uur